Woortman & Verdiepen

Over Woortman & Verdiepen

Wie is Joost

Woortman & Verdiepen is een jong en dynamisch bedrijf met een visie: “Fysiek en Mentaal in beweging”. Een gezonde leefstijl, mentaal én fysiek, vergroot niet alleen de kans op een langer leven, maar ook op gezonde levensjaren, op welzijn en geluk. Voor veel mensen zijn deze elementen dé sleutel naar succes.

Professioneel coach

Door zijn achtergrond als coach, docent & sporttrainer, gekoppeld aan zijn interesse in gedragsverandering, motivatie & gezondheid,  kan Joost zich een deskundige noemen in het coachen van mensen. Hij  heeft de opleiding tot professioneel coach gevolgd en met succes afgerond.

Joost Woortman heeft een informele en goede samenwerking met collega-coaches, met fysiotherapeuten, met manuele therapeuten, met diëtisten en met sporttrainers. Door het samenbrengen van deze verschillende disciplines kan er een compleet pakket worden aangeboden.

Inzicht door verdiepen

Joost heeft een visie op ‘gezondheid’: fysiek en mentaal gaan hand in hand om een algehele gezondheid en fitness te bereiken en te behouden. Het één gaat niet zonder het ander. Om dat voor elkaar te krijgen is bewustwording en inzicht belangrijk. Inzicht in je eigen gedrag.

Bij Woortman & Verdiepen gaan we ons daarom samen in jou verdiepen. We verdiepen ons in jouw vraag of jouw probleem. We verdiepen ons in jouw gezondheid. We verdiepen ons in jouw doel. We verdiepen ons in de manier waarop jij dat doel kan bereiken. Kortom, door te verdiepen bereik je meer voor jezelf.

Bij Woortman is Verdiepen ‘our second name’.

Zelfinzicht is de sleutel naar succes

Joost helpt cliënten om zich bewust te worden van hun eigen gedrag. Daardoor kunnen de cliënten meer uit zichzelf halen. Dat doen we door maatwerk coachings- en trainingstrajecten aan te bieden, waarin het individu centraal staat. In een Persoonlijk Plan combineren we mentale en lichamelijke aspecten.
Het resultaat: cliënten voelen zich sterker, zelfverzekerder, gezonder en fitter.

Joost

Nieuwsgierig geworden of er een klik kan zijn tussen jou en Joost?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Woortman & Verdiepen.